Elonmerkkejä

Syksy on aina kovin kiireistä aikaa, töissä kouluyhteistyökuviot ovat pyörähtäneet käyntiin, monenmoista tapahtumaa järjestetään ja välillä pitää hypätä erinäisissä kokouksissa ja koulutuksissa. Vapaa-ajallakin kiirettä riittää, kun gradun loppukiri on lopultakin käynnistynyt. Miksi se kiireisin aika vuodesta sattuu aina juuri tähän pahimpaan vuodenaikaan, jolloin minun tekisi mieli lukittautua kotiin ja vain nukkua, nukkua ja nukkua vielä vähän lisää?

Minulle ehkä pahinta työn ohessa opiskelussa on se, että juuri kun saa opiskelussa hyvän flow’n päälle, niin pitää mennä töihin. Tai paremminkin pitää mennä nukkumaan, jotta jaksaa aamulla mennä töihin. Eihän siinä muuten mitään, mutta kun se flow ei ole mikään itsestäänselvyys, vaan se tulee jos on tullakseen. Käynnistyminen vie aina aikaa, ja se on huono homma, kun aikaa opiskeluun on vain hetki silloin tällöin, yleensä lähinnä viikonloppuisin. Kunpa minut olisikin varustettu kytkimellä, jonka avulla voin sujuvasti vaihtaa työmoodista opiskelumoodiin ja välillä siihen nukkumismoodiinkin. Mutta kun ei ole. Pitää reklamoida vanhemmille. Tosin takuu on tainnut mennä umpeen.

Niin, bloggailurintamalla on ollut taas hiljaista, aina välillä on joku blogikirjoituksen aihe pulpahdellut mieleen, mutta kun se aika on tosiaan kortilla. Ehkä sitten kun maisterin paperit ovat taskussa, minulla on enemmän aikaa tähänkin. Ehkä.

Jotain sain kuitenkin aikaan, tein nimittäin Leeville oman sivun. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus kirjoitella vähän pidemmästikin Oulasta ja Leevistä, jotain luonnekuvauksen tapaista. Sivupalkkiin lisäsin Instagram-vimpaimen, joka näyttää yhdeksän viimeistä kuvaani. Olen tässä muutaman viimeisimmän viikon aikana addiktoitunut aika tehokkaasti Instagramiin eli (koira)kuvasaastetta riittää. Minut löytää Instagramista nimellä kretuliina.


 
 
 

2 kommenttia to “Elonmerkkejä”

 1. Keskimääräinen Valtava Jänis
  8. marraskuun 2013 at 23:09

  Jee, instagram täynnä eläimiä ja muita parhaimmista uljaimpia asioita! Mukava nähdä edes kuvaterveisiä, vaikkei bloginpitoon aikaa piisaisikaan 🙂

 2. Keskimääräinen Valtava Jänis
  17. joulukuun 2013 at 18:43

  Jotenkin tulit tästä poroparista mieleeni: https://i.chzbgr.com/maxW500/7924418048/h5F29C8F5/
  Iloista joulua!

Jätä kommentti